Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 11. 2007,
20.54

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 28. 11. 2007, 20.54

8 let, 1 mesec

Ivezič: Zdržali psihični pritisk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Za slovenski in celjski rokomet se je vse dobro izšlo. Poleg Gorenja bodo v drugem delu evropske lige prvakov igrali še rokometaši Celja PL.

Slavko Ivezič, trener Celja PL "Za mano je 10 najtežjih dni v življenju. Danes bom po dolgem času lažje spal. V zadnjem času smo bili v situaciji, ko nam nič ni bilo ponujeno. Vedeli smo, da moramo dve tekmi proti slovitima nasprotnikoma zmagati. Težka naloga je sedaj opravljena. Že proti Veszpremu smo pokazali, da zmoremo, danes pa vse skupaj zaokrožili. Vesel sem, da so igralci zdržali psihični pritisk, ki se je valil na njihovih plečih. Proti Gummersbachu ni bilo lahko, v določenem trenutku smo se izgubili, a igralci so vedeli, da zmorejo. V drugem polčasu so odigrali kvalitetno, zato sem lahko zadovoljen."

Alfred Gislason, trener Vfl Gummersbacha: "Zelo vesel sem, da smo znova igrali v Celju. Hoteli smo zmagati, a v tem norem ambientu to ni bilo mogoče. Tudi poškodbe so naj nekoliko okrnile ter nam preprečile dobro igro vseh 60 minut. Tekma je bila zelo težka in trda, nekajkrat smo imeli priložnost, da bi jo mirno pripeljali do konca, a žal nam ni uspelo. Čestitke Celju."

Mirsad Terzič, igralec Celja PL: "Srečen sem, ker smo se prebili iz prvega dela. Zelo bi bil razočaran, če nam to ne bi uspelo. Mislim, da smo danes pokazali pravi obraz. Delovali smo kot ekipa, dihali smo skupaj. Moram pa poudariti, da takšnega ambient, ko ga pripravi tukajšnja publika, ni nikjer drugje. Brez njih ne bi uspeli in hvala jim do neba."

Aljoša Rezar, vratar Celja PL: "Seveda so moje obrambe pomembne, ampak mislim, da je danes zmagala celotna ekipa. Vsi skupaj smo bili fantastični. Če se ne bi uvrstili naprej, bi bil rokomet zelo prikrajšan tako v Sloveniji kot v Evropi. Ne vem, kako naj se zahvalim tudi publiki brez katere bi bilo za nas mnogo težje."

Roman Pungartnik, igralec Vfl Gummersbacha: "Po dolgem času sem odigral tekmo v rodnem kraju proti domačem klubu. Že pred žrebom lige prvakov, sem dejal, da si ne želim igrati s Celjem, a pač se je tako zgodilo. Danes smo ovrgli vse govorice, da zaradi že osvojenega prvega mesta, ne bomo igrali na polno. Trudili smo se na vso moč, želeli smo si zmage, a Celje je bilo danes boljše. Celjski igralci so v drugem polčasu dokazali, da znajo igrati in da so nekateri očitki neupravičeni. Treba jim je dati čas, da se ekipa uigra, pa se bo vse uredilo."

Ne spreglejte