Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 3. 2023,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,64

3

Natisni članek

filmi Planet TV

Petek, 10. 3. 2023, 8.00

1 leto, 2 meseca

Štirje oskarjevci preživeli noro noč v Vegasu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,64

3

Planet TV | Foto promocijsko gradivo

Foto: promocijsko gradivo

Nocoj ob 20. uri uri si boste na Planetu lahko ogledali komedijo Legende v Vegasu (Last Vegas), v kateri so moči združili štirje z oskarjem nagrajeni filmski zvezdniki. Nekateri so film označili za Prekrokano noč za malo starejše, saj so glavne vloge v filmu pripadle samo zvezdnikom s precej dolgo kilometrino v svetu filma.

Štirje glavni igralci v filmu imajo skupaj v lasti kar šest oskarjev, devetkrat pa so bili za nagrado nominirani. Njihova skupna starost ob snemanju filma pa je bila kar 281 let.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Aleš se vrača v šov! #video

Navdušenje nad sodelovanjem v filmu je najbolj slikovito opisal Morgan Freeman: "Četudi bi mi dali telefonski imenik namesto scenarija, bi sprejel to vlogo. Na kupu so zbrane same ikone našega časa in čeprav so se naša življenja neprestano prepletala, smo zdaj prvič sodelovali skupaj pri filmu."

Kevin Klein, Robert DeNiro, Michael Douglas in Morgan Freeman, foto: promocijsko gradivo | Foto: Kevin Klein, Robert DeNiro, Michael Douglas in Morgan Freeman, foto: promocijsko gradivo

Film govori o štirih priletnih prijateljih, ki se po dolgih letih dolgočasnega upokojenskega življenja odločijo za poslednjo noro avanturo v Las Vegasu, da proslavijo prihajajočo poroko večno samskega Billyja, ki ga igra Michael Douglas.

Kolo sreče
Planet TV Po padcu z odra je pevka nastop nadaljevala okrvavljena #video

Douglas je v filmu odvetnik, ki je ravno dopolnil 70 let in je tik pred tem, da se bo poročil z žensko, ki je pol mlajša, kar ni daleč od njegove situacije v resničnem življenju. Njegova žena Cathrine Zeta-Jones je od njega mlajša kar 25 let.

Igralec je povedal, da gledalci po njegovem mnenju pogrešajo filme, namenjene starejšim generacijam. "Naša generacija še vedno občuduje svoje filmske zvezde in si nas še vedno želijo videti na delu, tako kot smo bili zadnjih 30 ali 40 let."

foto: promocijsko gradivo | Foto: foto: promocijsko gradivo

Režiser filma John Turteltaub je dodal, da je želel posneti film, ki se ukvarja z resničnimi čustvenimi in psihološkimi vprašanji, ki jih doživlja ta generacija: "Ta generacija je nekaj posebnega. So prvi, ki pri 80 letih še vedno skačejo iz letala ali pa so se tretjič poročili pri sedemdesetih. Seveda je nekoč treba odrasti, po drugi strani pa obstajajo radosti, ki se jim nikoli ne bi smeli odreči in ta film govori ravno o veselju do vseživljenjskega prijateljstva."

Dr. No
Planet TV Med snemanjem tega filma je Sean Connery skoraj umrl
Odbito komedijo z Robertom DeNirom, Morganom Freemanom, Michaelom Douglasom in Kevinom Kleinom si na Planetu lahko ogledate nocoj ob 20. uri. Ne zamudite pa tudi bondiade Iz Rusije z ljubeznijo (From Russia With Love), ki bo sledila ob 22. uri. Več vsebin najdete tudi v Planeteki.

 
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Mož jo je spravil v jok #video
Poroka na drugi pogled
Planet TV "To mi je uspelo, ker sem si v glavi uredila nekaj stvari!"
Kolo sreče
Planet TV Režiserki uspel izjemen dosežek v kvizu Kolo sreče #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte