Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 6. 2019,
15.48

Osveženo pred

3 mesece, 1 teden

Vsebino omogoča Summit Motors Ljubljana d.o.o.

Foto: Ford, Jernej Šuligoj in Danijel Čančarević

Natisni članek

advertorial Ford Mustang Filip Flisar

Sreda, 5. 6. 2019, 15.48

3 mesece, 1 teden

SI UPATE IZZVATI #NEUKROTLJIVEGA FILIPA FLISARJA?

To je priložnost, da zapeljete legendarnega Mustanga

Vsebino omogoča Summit Motors Ljubljana d.o.o.

Foto: Ford, Jernej Šuligoj in Danijel Čančarević

Letos mineva 55 let, odkar je Ford na sejmu v New Yorku avtomobilski javnosti predstavil Forda Mustanga. S tem so pri Fordu poskrbeli za pravi revolucionarni preboj. Mustang je preprosto legenda – nič ne odraža svobode in vetra v laseh tako kot radost vožnje z njim. Še danes je najbolj priljubljen in prodajan športni kupe na svetu, že četrto leto zapored. Z njim je #Neukrotljivi Filip Flisar zapeljal znane komike in športnike, kar si oglejte v posebni video-seriji, obenem pa se potegujte za vožnjo z legendarnim Fordom.

FORD, neukrotljivi | Foto:

Potegujete se lahko za #Neukrotljive, privlačne nagrade ter sodelujte v veliki nagradni igri za vse, ki si drznejo preizkusiti Mustanga za kar 10 dni in/ali dan preživeti z #Neukrotljivim Filipom Flisarjem in novim Mustangom.

V najbolj vroči nagradni igri ta hip bodo izbrali tri srečneže. Eden od njih bo čas preživel z Mustangom in Filipom na poligonu, dva pa bosta imela možnost deset dni prebiti za volanom kultnega ameriškega Forda. Kar nekaj srečnežev bo prejelo tudi izvirno majico Mustang.

Foto: Jernej Šuligoj | Foto: Foto: Jernej Šuligoj

#Neukrotljivi duo

Filipa Flisarja ni treba dodatno predstavljati. Tudi na cesti in v svoji garaži se lahko pohvali s kar nekaj adrenalinskimi konji - vozi namreč legendarnega Mustanga v zanj značilni rumeni barvi.

Lahko si predstavljate, da je Mustang z lastnikom, kot je Flisar, doživel že marsikaj. Oba imata namreč svojevrsten značaj, a sta drug za drugega odlična kombinacija. Od driftanja v središču Maribora do preizkusa Mustangove blokade pri 243 kilometrih na uro – na dirkališču, seveda, pa tudi otroški sedež je že namestil vanj. Besedi običajno in dolgočasno #Neukrotljivi duo vsekakor nima v besednjaku, zato je tudi z veseljem sprejel izziv, da zapelje znane Slovence.

Kljub zasedenemu urniku med treningi in pripravami, v novi vlogi očeta in z drugimi obveznostmi, si je Filip utrgal čas za Fordov simpatični podvig.

FORD, neukrotljivi | Foto:

"Avta in ženske se 'nea' posoja"

A koga vse sta povabila na vožnjo in kako so se znašli na "vročem" sopotniškem sedežu? A zakaj le na sopotniškem?

Jah, "avta in ženske se 'nea' posoja", pravi Filip. Vajeti konjev so tako (večinoma) ostale v njegovih rokah, prav tako tudi hudomušna vprašanja za goste. Vsakemu izmed njih pa so na koncu dali priložnost, da z izzivom preveri, ali je Filip res pravi "ded", kot pravi, da je. Tak, ki ustreza Mustangu.

Filip preprosto ve, kako se zabavati in obenem sproščeno, a uspešno opraviti z izzivi. V obilju zabave, šal, prigod in sproščenem vzdušju je v #Neukrotljivem Mustangu najprej gostil komika Aleša Novaka.


ALEŠ NOVAK

Prvi, ki se je zapeljal na sovoznikovem sedežu Filipovega Mustanga, je Šmarčan Aleš Novak, ki se rad loti marsikaterega izziva. Po izobrazbi je kemijski inženir, nekdanji poklicni voznik, scenarist, producent in stand up komik nove generacije te zvrsti komedije pri nas.

Aleš Novak tudi sam občasno ponuja osebne prevoze, kar si je Filip razložil malo po svoje … Smeha v prvi epizodi nove videoserije zagotovo ne manjka, kar je pričakovano, ko skupaj v kabino Fordovega žrebca daš dva Štajerca. Kakor tudi to, da sta se morda malo zamerila Ljubljančanom. Poglejte si v videu.

PERICA JERKOVIČ

Perica Jerković, drugi gost v Fordovi videoseriji #Neukrotljivi Filip Flisar, je slovenskim ljubiteljem stand up komedije eno bolj znanih imen. Verjetno pa njegovo občinstvo ne ve, kako hitro Perici postane slabo, ko sedi v #Neukrotljivem Mustangu. Za to je seveda poskrbel Filip.

V tokratni epizodi pričakujte obilo zabave in naravne sproščenosti obeh glavnih akterjev. Med drugim sta se sopotnika lotila tudi dobro znane igre resnica ali izziv, v kateri sta morda razkrila več, kot bi si želela.

Zoran Dragić, Sašo Stare, Ilka Štuhec, Peter Kauzar ...

Filipu Flisarju se bodo za volanom Mustanga v prihodnje pridružili še številni zanimivi gostje.

Če ne želite zamuditi pogovora o tem, kdo je premagal Jureta Koširja, kdo se je prevrnil na streho in kdo bi koga prijel za koleno, še naprej spremljajte Fordovo spletno stran, saj bodo vsak drugi teden razkrili novega gosta, ki bo Filipu krajšal čas v #Neukrotljivem Mustangu.

Fotogalerija
1 / 19

Do kdaj traja nagradna igra?

Nagradna igra se konča 30. 8. ob 13.59. Do tedaj lahko torej kliknete na spodnjo povezavo in se potegujete za deset dni z Mustangom oziroma se pridružite Filipu za volanom kultnega ameriškega Forda.

Žrebanje nagrajencev bo potekalo v dveh delih. Prvi žreb bo 24. 6. 2019 (sodelujete lahko do 13.59. ure), drugi pa 30. 8. 2019, obakrat ob 14. uri. Nagrajenci bodo objavljeni v treh delovnih dneh na tej spletni strani.

SODELUJTE V NAGRADNI IGRI

FORD, neukrotljivi | Foto:

Splošni pogoji sodelovanja v nagradni igri.

 

Ne spreglejte